Resultater :)

 i Løp

Belle Ami Butcher og Frantz Praem debuterte her i Norge på Bjerke Travbane den 20 November 🙂
Det ble ett flott monteløp hvor hun ledet fra start og nesten helt til mål, en god 2 plass på hoppa første gang ut her i Norge 🙂

Like No Other startet på Jarlsberg 24 November. Det ble innvendig bak i rakka frem til oppløpet hvor kusken var uheldig og fikk kjørt opp i en annen ekvipasje så det endte med galopp på oppløpet og DG i resultatet.

Spenda Spirit gjorde det han kunne fra spor 7 og lå fjerde innvendig hele løpet… Får fri bane på oppløpet i førstespor, men da var det litt for sent. Han ender opp på 7 plass men ett godt gjennomført løp !

Date Night til Frantz debuterte for første gang her i Norge i dag på Drammen Travbane. Han kjørte rolig fra start for så og presse på lederhesten en god runde før han fikk slippe til tet, og derfra så kjørte han ifra konkurrentene enkelt! Han vant overlegent sin debut med god margin!

Vi gratulerer med fantastiske resultater til Frantz denne uken 🙂 🙂

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.